Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lotusbloem-683x1024.jpgMaandagavond geeft Anu de Rooden les. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Voor de andere groepen kun je je ook aanmelden voor een proefles, maar sommige groepen zijn op dit moment vol.

De lessen op dinsdag t/m donderdag duren vijf kwartier. Een lespakket van 10 lessen kost € 90,-. De lessen op maandagavond duren anderhalf uur. Een lespakket van 10 lessen kost € 110,-.

De kosten mogen geen belemmering zijn om aan yoga te doen. Neem contact met me op als dat voor jou het geval is.

Een lespakket is drie maanden (13 weken) geldig. Als een les uitvalt of niet doorgaat vanwege vakantie, schuift de geldigheidsduur op. Afmelden kan tot 24 uur van tevoren, zonder dat het je een les kost.

Neem contact op als je een proefles wilt afspreken (0621886332). Een proefles of een losse les kost € 10,- (dinsdag-donderdag) of € 12,- (maandag). Als je vervolgens een lespakket koopt, dan wordt de proefles omgezet in de eerste les van het pakket en betaal je het lagere bedrag.

Inschrijven kan via de contactpagina.

Alle lessen vinden plaats in Ezinge, Torenstraat 7, ingang aan de achterkant van het huis t.o. Tuinstraat 5.
Bij de haven en schuin t.o. het huis aan de voorkant zijn parkeerplaatsen. Langs de straat aan de overkant mag ook. Op het parkeerterrein naast de Boikemaheerd (Schoorsterweg 4), op drie minuten loopafstand, kun je ook parkeren, of iets doorrijden bij de Tennisbaan (kruising Schoorsterweg en Slagtersrijge).