Muziek, stembevrijding en beweging

“Wil je nog een keer zo hard mogelijk ‘IAAAAAAA’ roepen? Helemaal vanuit de onderkant van je buik?” Pol, de workshopleider van afgelopen zaterdag, leidde ons met zachte hand over innerlijke drempels. Klank-maken is best prettig, maar in gezelschap van vijf anderen ook wel lastig. Als je dan toch allemaal ‘rare’ geluiden hebt gemaakt, dan is dat een kleine zelfoverwinning. Pol liet ons ervaren dat muziek en klank-maken een manier is om jezelf te leren kennen en contact te maken met de anderen. We hebben gewandeld op de zachte klanken van een fluit en ons laten meevoeren op de tonen van de klankschalen en Pol’s sonore mantra-zang. Het was een bijzondere middag. 8 december is er weer een workshop. Doe gerust mee, ook als je er niet bij was dit keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *